Stromer

PENDELEN OP HET HOOGSTE NIVEAU

HET STROMER CONCEPT

Bij Stomer is een e-bike veel meer dan een verzameling van onderdelen. Het concept van Stromer is om vanaf de eerste stap van de ontwikkeling alle functies en eigenschappen perfect op elkaar af te stemmen en in een krachtig en elegant design te integreren. Belangrijk hierbij is dat de speed pedelec op uw eigen wensen kan worden afgestemd.

Al deze eigenschappen maken de Stromer uniek in zijn klasse. Innovatieve technologie, slim design en individuele aanpassingsmogelijkheden zorgen ervoor dat Stromer een onvergetelijke rij-ervaring kan garanderen.

Bezoek voor een totaal overzicht ook onze speciale Stromer site.

ST1

Pendelen op het hoogste niveau

Eén keer trappen en u laat de auto’s moeiteloos achter u. De tijd dat u eindeloos in de file stond is nu voorgoed voorbij.

De ST1 is het ideale vervoersmiddel voor korte en middellange afstanden in of buiten de stedelijke omgeving. Rank en elegant laveert u met de Stromer door verkeersopstoppingen met genoeg vermogen om te versnellen tot wel 45 km/u. U beslist daarbij zelf hoeveel werk de 500W motor van u overneemt.

U bespaart tijd, geld, stress en levert bovendien een positieve bijdrage aan het milieu en uw eigen gezondheid. Voel de kracht van Stomer en arriveer in stijl, zonder stress op uw bestemming.

DESIGN

De ST1 is een meesterwerk op gebied van design. Op het eerste gezicht kunt u deze fiets herkennen aan zijn puristische, eenvoudige en elegante uitstraling. Dit wordt versterkt door zijn krachtige uiterlijk, dit komt naar voren komt in de motor die in de achternaaf is geïntegreerd. Verder valt het oog op de in het frame weggewerkte accu en de slanke achterdrager die qua vorm en functie volledig is afgestemd op het design van de ST1

RANGE

range stromer st1

De ST1 is uitgevoerd met een 618 Wattuur accupakket (bij de ST1 X zelfs uit te breiden tot 814 wattuur). Dit zorgt voor een actieradius die afhankelijk van het gebruik onder optimale omstandigheden kan oplopen tot meer dan 120 km. De in het frame geïntegreerde accu is voorzien van lithium-ion cellen, en heeft ondanks zijn hoge capaciteit een gewicht van slechts 3 kg. Verder is de accu eenvoudig in of uit de fiets te halen en wint de ST1 tijdens het remmen energie terug die automatisch weer op in de accu wordt opgeslagen.

POWER

power stromer st1

Met zijn uitermate krachtige 500 Watt achterwielmotor versneld de ST1 in verbazingwekkend korte tijd van 0 tot 45 km/u. Zo bent u gegarandeerd als eerste weg bij het stoplicht. Door het koolborstel vrije ontwerp is deze motor niet alleen bijzonder efficiënt maar ook nog eens opvallend geruisloos. Hoeveel u daarbij overlaat aan de ST1 beslist u zelf. Op elk moment kunt u via het stuurdisplay een van de vier ondersteuningsniveaus selecteren.

COMFORT

comfort stromer ST1

De rijeigenschappen van de Stromer zijn ongeëvenaard stabiel, veilig en tegelijk uitgesproken comfortabel. De speciaal door Stromer en Schwalbe ontwikkelde banden houden altijd optimaal contact met het wegdek. Dit resulteert  in een hoog comfort, voldoende grip en een uitstekende wegligging. Daarnaast zijn deze banden voorzien van een goede anti-lek bescherming, om de kans op een lekke band tot een minimum te reduceren. De hoogwaardige carbonvork die kenmerkend is voor Stromer, absorbeert zeer efficiënt trillingen en oneffenheden in het wegdek. Zo behoudt de ST1 in iedere situatie het comfort en waarborgt de veiligheid, zodat u op elk moment de volledige controle heeft over de fiets.

 

Als klassiek instapmodel bied de ST1 alle voordelen van Stromer in een aantrekkelijk pakket. De sportuitvoering van de ST1 is beschikbaar in een 17 of 20 inch framemaat. De comfortuitvoering is leverbaar in een 17 inch frame. Beide uitvoeringen zijn beschikbaar in wit of mat zwart.

201408stromerst1sportblack201408stromerst1comfortwhite

 • motor: 500 W met een koppel van 30 Nm, ondersteunt tot 45 km/u
 • accu: 36 V, 522 Wh, lithium-ion, geïntegreerd
 • banden: Schwalbe Big Ben
 • verlichting: Busch & Müller
 • aandrijving: Shimano 27 speed, 3 x 9

Deze Audi bruin gelakte speed pedelec is de tour versie van de ST1 familie. Door de aangepaste geometrie komt het stuur iets hoger. Dit zorgt voor een rustige, maar toch sportieve fietshouding. Verder is de ST1 T standaard uitgevoerd met het Schlumpf Speed Drive crankstel. Dit resulteert in combinatie met de 9 speed XT, in 18 versnellingen, en maakt de ST1 T geschikt voor elke afstand. Dankzij de elegante drager kunt u uw bagage eenvoudig vervoeren.

st1tsidest1tdetail

 • motor: 500 W met een koppel van 30 Nm, ondersteunt tot 45 km/u
 • accu: 36 V, 522 Wh, lithium-ion, geïntegreerd
 • banden: Schwalbe Big Ben
 • verlichting: Supernova E3
 • aandrijving: Schlumpf speed drive en 9 sp Shimano XT, 18 versnellingen gecombineerd

De ST1 S is de speed pedelec uit de ST1 familie die geconfigureerd is voor sportief gebruik.  groep. Met zijn Lamborghini groene kleur weet hij de blik van menigeen te vangen. Niet alleen optisch is de ST1 S sportief, maar dit is door Stromer ook doorgevoerd tot in de kleinste details. Deze speed pedelec is namelijk uitgevoerd met een Schlumpf Speed drive, wat resulteert in 18 versnellingen en maakt een sportieve rijstijl mogelijk. De ST1 S voorzien van Continental Top Contact 2 banden die door hun lage gewicht en rolweerstand de efficiëntie en wendbaarheid van de Stromer nog verder accentueren.

st1ssidest1sdetail

 

 • motor: 500 W met een koppel van 30 Nm, ondersteunt tot 45 km/u
 • accu: 36 V, 522 Wh, lithium-ion,geïntegreerd
 • banden: Continental Top Contact 2
 • verlichting: Supernova E3
 • aandrijving: Schlumpf speed drive en 9 sp Shimano XT, gecombineerd 18 versnellingen

De ST1 X is de nieuwe aanwinst van de Stromer familie, de elegant afgewerkte fiets heeft een frisse en sportieve uitstraling. Naast de kleuren wit en charcoal is de ST1 X ook verkrijgbaar in de kenmerkende oranje kleur. Afgezien daarvan beschikt de ST1 X over maar liefst 2 frame modellen; de elegante “comfort line” 17 inch en de sportieve “sport line” in de frame maten 17-, 20- en 22 inch. Daarnaast heeft de ST1 X een accu upgrade gekregen zo beschikt deze over een groter batterijpakket met een standaard vermogen van 618 Wh, wanneer je kiest voor de 814 Wh accu kan je reikwijdte oplopen tot maar liefst 150 km.

 

Stomer ST1X oranje 2016 / 2017Stromer ST1 X comfort oranje 2016 - 2017

 

 • motor: 500 W met een koppel van 35 Nm, ondersteunt tot 45 km/u
 • accu: 48 V, 618 Wh/814 Wh, lithium-ion,geïntegreerd
 • banden: Schwalbe Big Ben
 • verlichting: Roxim X4EP
 • aandrijving: Shimano 11-speed

ST2

Het communicatietalent

 

Werp een blik op de klok en neem ontspannen uw laatste slok koffie, voordat u de ontbijttafel verlaat. ‘s Ochtends telt elke minuut, maar met de Stromer ST2 heeft u simpelweg tijd over. 

Een grotere actieradius, een sterkere motor, high-end design en uiteraard een comfortabele en ongeëvenaard stabiele fiets. Dat is wat de ST2 u te bieden heeft. Deze speed pedelec is uitgerust met het Omni-platform waarmee u voortaan overal toegang heeft tot de gegevens en instellingen van uw Stromer. U kunt eenvoudig met uw smartphone de ondersteuning aanpassen, de ingebouwde diefstalbescherming activeren maar ook, dankzij de geïntegreerde GPS, de locatie van uw ST2 opvragen.

Ontdek wat Zwitserse kwaliteit betekent. Geniet met de ST2 van exclusieve en milieuvriendelijke mobiliteit uit het absolute topsegment.

DESIGN

st213011404

Een Stromer ST2 herkent u uit duizenden. Met zijn elegante en strakke lijnvoering valt hij direct op. Zelfs de kleinste details op het gebied van veiligheid, onderhoudsvriendelijkheid, comfort, bediening, performance en stijl zijn perfect op elkaar afgesteld. Zo zijn de kabels in het frame weggewerkt, en is de onderscheidende u-vormige dagrijverlichting in de balhoofdbuis weggewerkt. Kortom een lust voor het oog.

RANGE

st213011411

Met de ST2 heeft Stromer een nieuw niveau bereikt als het gaat om actieradius. Standaard wordt de ST2 geleverd met een 48 Volt 814 Watt/uur accu en is optioneel zelfs verkrijgbaar met een 48V 983 Watt/uur accu. Gecombineerd met zijn nog efficiëntere motor zorgt dit voor een actieradius die onder ideale omstandigheden kan oplopen tot meer dan 150 km.

Het opladen van de accu kan eenvoudig in de fiets gedaan worden, maar het is ook mogelijk de accu uit het frame te halen en zo op een andere locatie op te laden. Ook wint de ST2 tijdens het remmen energie terug die meteen weer wordt opgeslagen in de accu.

POWER

st213011407

De compacte, onderhoudsarme SYNO Drive-motor geeft de ST2 een krachtig en dynamisch aandrijfsysteem. U regelt de ondersteuning eenvoudig via de drie ondersteuningsstappen, deze zijn in te stellen via de afstandsbediening op het stuur. Zo is de ST2 voorzien van nog meer bedieningsgemak, zodat u, met een maximale snelheid van 45 km/u, veilig en snel op uw bestemming arriveert.

CONNECTIVITEIT

st213011408

De ST2 is de eerste e-bike met digitale connectiviteit. De ST2 is standaard uitgerust met GPS en GSM. U kunt hierdoor met de praktische Stromer app de ondersteuning heel eenvoudig finetunen, de beveiligingsmodus vanaf elke gewenste plaats inschakelen en uw fiets volgen waar deze zich ook maar bevindt. Op deze manier combineert Stromer de vele voordelen van de digitale ontwikkeling met de bijzondere rij-ervaring van Stromer. Met de ST2 heeft u op elk moment, via het cloud-platform Omni, toegang tot al uw persoonlijke data en voorkeursinstellingen.

De ST2 is verkrijgbaar als sport- en comfortmodel. De sportuitvoering van de ST2 is beschikbaar in een 17, 20 of 22 inch framemaat. Het comfortmodel wordt geleverd met een 17 inch frame, deze uitvoering onderscheidt zich door de lage bovenbuis, die op en afstappen gemakkelijker maakt. Beide uitvoeringen worden geleverd met 20 versnellingen, in de kleur mat zwart of glans wit

201408stromerst2sportblackside_1st2comfortsidecitykit

 • motor: 500 W met een koppel van 35 Nm, ondersteunt tot 45 km/u
 • accu: 48 V, 814 Wh, lithium-ion, optioneel 48 V 983Wh
 • connectiviteit: Cloud platform OMNI
 • banden: Schwalbe Big Ben
 • verlichting: Custom Supernova E3
 • aandrijving: Shimano XT 20 speed 2 x 10

De ST2 S is verkrijgbaar in een 17, 20 en 22 inch sportframe. De uitrusting past in het geheel bij zijn premium-klasse. De ST2 S word aangedreven door de SYNO Drive-motor en heeft standaard de grootste en krachtigste accu van de e-bikemarkt met een capaciteit van maar liefst 983 Wattuur. Het elektronische schakelsysteem Shimano XTR Di2 maakt een extreem sportieve rijstijl mogelijk en levert de hoogste schakelprecisie in elke situatie. Met de Supernova M99 pro verlichting heeft u dankzij de daglicht, dimlicht en grootlicht functie (tot 1600 Lumen) optimaal zicht, ongeacht het tijdstip of de weersomstandigheden. Rolweerstand en vibratie vanaf het wegdek worden geminimaliseerd dankzij de Continental Top Contact 2 banden.

st2scitykitfrontst2smood04_0

 • motor: 500 W met een koppel van 35 Nm, ondersteunt tot 45 km/u
 • accu: 48 V, 983 Wh, lithium-ion, geïntegreerd
 • connectiviteit: Cloud platform OMNI
 • banden: Continental Top Contact 2
 • verlichting: Supernova M99 pro
 • aandrijving: Shimano XTR Di2 11 speed