0571 – 27 23 80

Onderhoudsbeurt

Klantgericht en flexibel naar uw wensen

Voor fietsen, maar ook voor e-bikes

Maak telefonisch een afspraak of kom langs

‘t Polletje kent van oudsher al een focus op persoonlijke service. Wij kennen u en uw fiets en weten daarom adequate beslissingen te maken om uw rijplezier te optimaliseren voor korte en lange termijn. Of een onderdeel vervangen moet worden is een keuze die niet alleen gebaseerd hoort te worden op de staat van het onderdeel, maar ook op het gebruik en de leeftijd van de fiets, het budget voor de fiets en hoelang u nog de fiets wilt gebruiken. Wij vinden het daarom ook het fijnst in nauw contact met u als klant te staan.

Dit geldt in het bijzonder voor de onderhoudsbeurten van uw fiets. Wanneer moet u uw fiets in onderhoud brengen? Sommigen zeggen na 5000 km, anderen zeggen ieder jaar. Wij overleggen liever met u: Hoeveel fietst u? Wat verwacht u van uw fiets? Of de fiets bij ons gekocht is maakt niets uit, of het een e-bike is of niet maakt niets uit, welk merk het is maakt niets uit. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we van alle markten thuis. Deze ervaring zorgt er ook voor dat niet alleen de fiets er weer netjes uit ziet en goed rijdt na een beurt, maar ook dat aankomende technische problemen tijdig worden gesignaleerd, waar we dan samen met u op kunnen anticiperen.

Weet u niet zeker of uw fiets een beurt nodig heeft? Kom even langs de winkel, dan kijken we live of het nodig is. Kunt u de fiets maar even missen? Bel voordat u de fiets komt brengen, zodat we het onderhoud alvast kunnen agenderen. Alleen een technische beurt nodig? Wij zijn flexibel en begrijpen dat verschillende fietsen verschillend onderhoud nodig hebben. U betaalt niet meer dan wij aan de fiets doen. Stel u maakt zelf alvast de fiets netjes schoon, dan rekenen we niets voor het poetsen. Zoals het hoort.