Tweedehands fietsen

 

Tweedehands fietsen

Bij ’t Polletje kunnen we naast de collectie nieuwe fietsen ook een uitgebreide collectie gebruikte fietsen aanbieden. Deze hebben wij overzichtelijk en netjes opgesteld in onze tweedehandsafdeling.

U vindt daar onze stadsfietsen, maar ook een ruime keuze aan elektrische fietsen. Deze fietsen worden zoals u van ons mag verwachten afgeleverd inclusief bijbehorende afleverbeurt. Tijdens deze afleverbeurt zullen wij alle aan slijtage onderhevige onderdelen van het juiste onderhoud voorzien, en waar het nodig is afstellen. Verder zullen we de slijtage delen controleren, en mogelijk deze vervangen.

Buiten vindt u onze collectie van oudere fietsen en stationsfietsen.

Heeft u vragen over de aanschaf van een gebruikte fiets? Komt dan gerust langs, wij zullen u vrijblijvend voorzien van het juiste advies.

Maat

De framemaat is erg belangrijk als u een fiets gaat kopen. Wanneer u een fiets koopt met een te laag frame, dan kan dit natuurlijk nog wel aangepast worden door het zadel hoger te zetten. Dit heeft echter zijn beperkingen. De juiste framehoogte fietst lekkerder. U brengt efficiënter energie over op de pedalen en uw knieën stoten niet tegen het stuur.

Type

In de afgelopen jaren is de verscheidenheid aan fietstype behoorlijk toegenomen, denk hierbij aan de stadsfietsen, sportfietsen, maar ook de lifestyle fietsen zijn niet meer weg te denken.

Bij ‘t Polletje is hierin een ruime keuze aan betrouwbare fietsen.

 

Gebruik

Het gebruik van een fiets is zeer veelzijdig en in het Nederlandse straatbeeld ook niet meer weg te denken. Zo moet u bij het kopen van een nieuwe fiets altijd kijken of deze bij uw gebruik past.

Elektrische syteem

Ook op het gebied van elektrische fietsen is door de ruime keuze veel verwarring, vraag ons daarom gerust de verschillende systemen verder uit te leggen, zodat u het juiste systeem kunt kiezen.