Stromer, speed pedelecs Twello

Stromer, een puur Zwitsers ontwerp

Het Stromerconcept

Bij Stomer is een e-bike veel meer dan een verzameling van onderdelen. Het concept van Stromer is dan ook om vanaf de eerste stap van de ontwikkeling alle functies en eigenschappen perfect op elkaar af te stemmen en in een zowel krachtig als elegant design te integreren. Daarbij vooropgesteld dat de speed pedelec naar uw eigen behoefte kan worden gemodificeerd.

Al deze eigenschappen gecombineerd maakt de Stromer uniek in zijn klasse. Innovatieve technologie, slim design en individuele aanpassingsmogelijkheden zijn voor ons de richtlijnen om een onvergetelijke rij-ervaring te kunnen garanderen.

Bezoek voor een totaal overzicht en onze webshop ook onze speciale Stromer site.

www.stromerpedelec.nl

 

N

AUTHENTIEK

Een puur Zwitsers ontwerp.

N

INNOVATIEF

Grensverleggend en ongeëvenaard krachtig.

N

ENTHOUSIAST

Gemaakt door een gedreven team.

ST1 – Pendelen op het hoogste niveau

Eén keer trappen en u laat de auto’s moeiteloos achter u. De tijd dat u eindeloos in de file stond is nu voorgoed voorbij.

De ST1 is het ideale vervoersmiddel voor korte en middellange afstanden in of buiten de stedelijke omgeving. Rank en elegant laveert u met de Stromer door verkeersopstoppingen met genoeg vermogen om te versnellen tot wel 45 km/u. U beslist daarbij zelf hoeveel werk de 500W motor van u overneemt.

U bespaart tijd, geld, stress en levert bovendien een positieve bijdrage aan het milieu en uw eigen gezondheid. Voel de kracht van Stomer en arriveer in stijl, zonder stress op uw bestemming.

voor meer informatie over de ST1 specificaties en/of modelen verwijzen wij u graag naar onze speciale Stromer site www.stromerpedelec.nl

ST2 – Het communicatietalent

Werp een blik op de klok en neem ontspannen uw laatste slok koffie, voordat u de ontbijttafel verlaat. ‘s Ochtends telt werkelijk elke minuut, maar met de Stromer ST2 heeft u simpelweg tijd over.

Een grotere actieradius, een sterkere motor, high-end design en uiteraard een comfortabele en ongeëvenaard stabiele fiets. Dat is wat de ST2 u te bieden heeft. Verder is deze speed pedelec uitgerust met het Omni-platform waarmee u voortaan overal toegang heeft tot de gegevens en instellingsmogelijkheden van uw Stromer. Zo kunt u met een tik op uw smartphone uw ondersteuning aanpassen, de ingebouwde diefstalbescherming activeren maar ook de locatie van uw ST2 opzoeken via GPS.

Ontdek wat Zwitserse kwaliteit betekent. Zet uzelf comfortabel op het zadel en geniet met de ST2 van milieuvriendelijk en luxieuze mobiliteit van het hoogste niveau.

voor meer informatie over de ST2 specificaties en/of modelen verwijzen wij u graag naar onze speciale Stromer site www.stromerpedelec.nl