Kalkhoff, speed pedelecs

Kalkhoff, Duitse kracht

Het Kalkhoff concept

Kalkhoff heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een specialist in elektrische fietsen. In het segment van de speed pedelec hebben ze ook een mooie collectie neergezet die hieronder in 2 categorieën staat opgesplitst.

www.kalkhoff-bikes.com

N

Made in Germany since 1919

Handmatig geassembleerd in Duitsland.

N

Stabiliteit en veiligheid

Het voordeel van een middenmotor: ultieme stabiliteit van de fiets

N

Impulse EVO middenmotor

Soepele motorondersteuning door gebruik van een krachtsensor

N

Breed assortiment

Welk type fiets u ook zoekt, Kalkhoff heeft deze in het assortiment!

Kalkhoff Pro connect impulse S10

Met deze fiets zet Kalkhoff in op het onderste segment van de speed pedelecs, maar uiteraard wel met de kwaliteit die u kunt verwachten van Kalkhoff.

Afgemonteerd met onder andere een Impulse 350 Watt motor en een 36 Volt 17 Ah accu presteert deze fiets boven verwachting. Verder wordt de Pro connect impulse S10 standaard geleverd met een XT deraileur, Concept EX Pro (80-lux) verlichtingset en Impulse Center LCD display. Kortom een prachtige en complete speed pedelec voor maar €3299,-

Kalkhoff Integrale

Innovatie en integratie in perfectie! Dat is een krachtige samenvatting van wat Kalkhoff u biedt met zijn nieuwe Integrale modellen. Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar een sportieve elektrische fiets of toch liever voor speed pedelec versie kiest. Of u met ketting aandrijving wil rijden, of toch liever voor riemaandrijving kiest. Met de Kalkhoff Integrale heeft u een e-bike die al uw verwachtingen overtreffen zal. Een rustige, maar toch zeer krachtige middenmotor en een geïntegreerde accu met hoge capaciteit zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Meer informatie over de Integrale specificaties en/of modelen klik hier.