Service

Fietsen met gemak,

Om fietsen voor u nog leuker en makkelijker te maken, hebben wij hiernaast een klein overzicht gemaakt. Daarbij hebben we gedacht aan de oplossing voor zadelpijn, een fiets huren, fietsverzekering en sleutelservice.

Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

 

SQ-lab zadelmeting

Een zadel moet passen, net als een paar schoenen!

SQlab heeft als eerste zadelleverancier een zadelbreedtemeetsysteem ontwikkeld waarmee de afstand tussen de zitbotjes gemeten kan worden, om op basis hiervan, voor u, het juiste SQlab zadel te selecteren. Verder hebben de SQlab zadels standaard een verlaagde zadelneus. Dit geeft minder druk, voor zowel mannen als vrouwen.

De voordelen samengevat voor u:

  • Comfortabel
  • Efficient
  • Rugvriendelijk

Fietsroutes

Ga naar: https://fietsroutesinbeeld.nl/fietsroutes/gelderland/twello

Fiets verhuur

Voor het huren van een fiets bent u bij ons aan het juiste adres. Naast het huren van stadsfietsen kunt u bij ons ook terecht voor het huren van E-bikes en kinderfietsen. Zo kunt u op uw gemak genieten van prachtige landschappen die Twello en omstreken u te bieden hebben.

Voor vragen over beschikbaarheid of het maken van een reservering adviseren wij u vooraf contact met ons op te nemen, zo voorkomt u vervelende teleurstellingen.

 

Sleutelservice

Fietssleutel kwijt? Dat is een vervelende ervaring die iedereen wel eens meemaakt. Daarbij komt dat de verzekeringsmaatschappijen niet elke kopiesleutel accepteren in geval van diefstal.

Om u weer op weg te helpen hebben wij hieronder de verschillende fabrikanten op een rijtje gezet, zodat u vervolgens gemakkelijk en snel op de juiste website terecht komt voor het bestellen van een originele kopiesleutel.

 

Let op!

Als er een originele sleutel vervangen is, dan dient u dat altijd bij ons te melden. Wij zullen het vervolgens aan de verzekeringsmaatschappij doorgeven. Gebeurt dit niet dan vervalt de dekking van uw diefstalverzekering.

 

Verzekering

Bij ons kunt u eenvoudig uw fiets verzekeren. Wij hebben daarbij voor u verschillende mogelijkheden. U kunt de fiets drie jaar verzekeren tegen diefstal, maar u kunt ook kiezen voor de (drie of vijf jaar) casco verzekering.

Bij de E-bike cascoverzekering (van 3 of 5 jaar) zit ANWB pechhulp inbegrepen. Met deze pechhulp bent u, dankzij een (nood)reparatie weer snel op weg. Is reparatie onderweg niet mogelijk, dan wordt u, samen met uw E-bike naar een tweewielerspecialist of naar huis gebracht.