Over Polletje

DE SPECIALISTEN MET JARENLANGE ERVARING

’t Polletje fietsen

Al jaren een begrip in Twello en omstreken

Polletje wellinkhofweg

De geschiedenis van ’t Polletje startte in 1969 toen Xeno (Sein) Poll het bedrijf opende aan de Wellinkhofweg in Terwolde. In 1971 is het bedrijf verhuisd naar zijn huidige locatie aan de Stationsstraat 60 in Twello. De fietsen van weleer in de kleuren zwart of bruin maakten later plaats voor meer gekleurde modellen. In 2000 namen Tom en Astrid Poll het bedrijf over. In de daarop volgende jaren heeft het bedrijf de ontwikkelingen van de elektrische fietsen op de voet gevolgd, waardoor wij over veel ervaring beschikken over deze fietsen.

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gepassioneerde vakmensen, met gevoel voor techniek en duurzaamheid. Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze winkel om u vanuit onze ervaring te kunnen adviseren.

Mogen wij ons even voorstellen?

portret 1Eigenaar

Tijdens de middelbare schooltijd werkte ik in mijn vrije uren bij mijn vader in de werkplaats. Van hem heb ik het fietsenmakers ambacht geleerd. Na de middelbare school en enige ervaringen elders ben ik dan ook fulltime bij mijn vader in dienst gegaan.

Mijn interesse in techniek en innovatie geven mij na 36 jaar nog steeds de nodige uitdaging. Samen met het streven naar maximale klanttevredenheid, kwaliteit en service is dit mijn basis om u van het beste advies te voorzien. Zo hoop ik u nog vele jaren van dienst te kunnen zijn.

portret 2Allround medewerker

Als gepassioneerd fietser doe ik de nodige praktijk ervaringen op die ik met veel enthousiasme overbreng in mijn werk. De veranderende fietsenbranche geeft de nodige uitdaging om mijzelf constant te blijven verbeteren. Mijn doel is dan ook om elke klant van het beste advies te voorzien, zodat zij net zo enthousiast over het fietsen worden als ik.

Parttime medewerkerportret 3

Sinds ik in april 2011 als parttime medewerker, naast mijn studie Electrical Engineering, bij ‘t Polletje  werk, ben ik erg enthousiast over de techniek die toegepast wordt in de fiets. In het bijzonder de integratie van elektronica in de geavanceerde e-bikes. Ik wil klanten op basis van mijn ervaring als enthousiast fietser zo informeren dat de klant een betrouwbare keuze kan maken voor de aanschaf, upgrade of reparatie van een fiets.

portret 4Parttime medewerker

Doordeweeks dien ik als gymnasiumleerling, de resterende vrije tijd wordt nuttig besteed als fietsenmaker bij ’t Polletje. Als jongste medewerker leer ik het vak op de traditionele ambachtsmanier, van leermeester op leerling. De innovatieve en passievolle sfeer op het bedrijf stimuleren mij mezelf te ontwikkelen op technisch gebied, bedrijfsvoering en marketing. Dit zet nieuwe deuren open richting mijn toekomst in de computertechnologie.