Sparta, nieuwe fietsen

Sparta, nieuwe energie

Over Sparta

Al jaren is Sparta een grote fabrikant van fietsen. Door de innovatieve blik op fietsen zetten ze jaar op jaar een uitgebreide en eigentijdse collectie neer. Zo kunt u genieten van vele zorgeloze kilometers fietsplezier.

Dat Sparta niet alleen een rijke geschiedenis heeft, maar ook innovatief is, bewijzen de tientallen prijzen en awards die nationaal en internationaal erkend zijn. Kijk op sparta.nl voor een volledig overzicht.

www.sparta.nl

N

10 jaar garantie op het frame

Sparta geeft maar liefst 10 jaar garantie op een stalen of aluminium frame.

N

Specialist in specials

Sparta heeft een ruime keuze aan speciale fietsen.

N

Ruim assortiment

Welk type fiets u ook zoekt, Sparta heeft deze in het assortiment!

Regular

Fietsen die zowel als stadsfiets en voor langere afstanden gebruikt kunnen worden. Een ideale fiets voor bijvoorbeeld woon- werkverkeer. Fiets ermee naar school of werk, doe er boodschappen mee of ga er een stuk mee toeren!

  • Stuk voor stuk echte allrounders
  • Comfortabel in gebruik

Urban

Ben je op zoek naar een trendy om je snel en gemakkelijk door de stad te bewegen, of om naar je werk of school te fietsen? Maak dan kennis met onze stoere collectie transportfietsen.

  • Voor stad en land geschikt
  • Een stoer design

Special

Heeft u moeite met op- en afstappen? Bent u wat langer dan gemiddeld en zijn gewone fietsen vaak te klein? Fietst u vaker samen dan alleen? Sparta heeft verschillende fietsen voor mensen met verschillende wensen. Bekijk welke mogelijkheden er voor u zijn!

  • Voor speciale wensen
  • Ook met extra lage instap