Kalkhoff, nieuwe fietsen

Kalkhoff, Duitse kracht

Over Kalkhoff

Sinds 1919 worden er bij Kalkhoff fietsen geproduceerd. Door zijn grote collectie fietsen en de innovatieve denkwijze binnen het bedrijf is het een toonaangevende speler in de markt. Het kwaliteitslabel ‘Made in Germany’ is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een ware beleving binnen de fietsenbranche.

www.kalkhoff-bikes.com

N

10 jaar garantie op het frame

10 jaar garantie op de city, comfort en trekking frames.

N

Made in Germany since 1919

Handmatig geassembleerd in Duitsland.

N

Breed assortiment

Welk type fiets u ook zoekt, Kalkhoff heeft deze in het assortiment!

Stad sportief

De Kalkhoff stad sportief modellen voldoen aan alle wensen die een langeafstandfietser aan zijn tweewieler stelt: sportief weggedrag, efficiënte aandrijving, laag gewicht en minimale slijtage. De Endeavour P18 en de P12 zijn bijvoorbeeld afgemonteerd met een Pinion vernellingssysteem, en de Endeavour 8 wordt standaard geleverd met een Gates carbondrive.

  • Veilig de weg op met krachtige schijfremmen
  • Samenvoeging van comfort en sportiviteit

Sport en trekking

De Kalkhoff sport en trekking modellen zijn lichtgewicht derailleur fietsen voor de sportieve trekkingsfietser. De sportfietsen genieten een groot schakelbereik dankzij de Shimano Deore en Deore XT afmontage. De Endeavour Pro en Lite edities worden daarnaast geleverd met de extreem lichte Schwalbe Supreme Evolution banden en Busch + Müler verlichting. Alle sportmodelen hebben maximale remkracht door hun hydraulische schijfremsystemen.

  • Minimale weerstand, maximale snelheid
  • Hoogwaardig afgemonteerd