Gazelle, nieuwe fietsen

Gazelle, zin in fietsen

Over Gazelle

Snel een boodschap doen, ontspannen aankomen op het werk of een ontspannen tocht rijden. Met een fiets van Gazelle heeft u altijd perfect gezelschap. Van betrouwbaar dagelijks vervoermiddel tot sportieve uitlaatklep. Dankzij het uitgebreide assortiment vindt u altijd een fiets die bij u past. En met de vertrouwde Gazelle-kwaliteit bent u gegarandeerd van jarenlang fietsplezier.

Een fiets van Gazelle geeft u zin in fietsen.

www.gazelle.nl

N

10 jaar garantie op het frame

Maar liefst 10 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten van het frame.

N

Licht fietsen

Lichtgewicht en comfort.

N

Slim design

Mooi en ingenieus.

N

Robuuste kwaliteit

Duurzaam en veilig.

N

Breed assortiment

Welk type fiets u ook zoekt, Gazelle heeft deze in het assortiment!

Stadsfietsen

Een fietstocht in de omgeving, naar het werk of voor de dagelijkse boodschappen: met de stadsfietsen van Gazelle geniet u van elke dagelijkse rit! Voor iedere fietser een passende fiets.

  • Sportief en comfortabel
  • Allround inzetbaar

Lifestyle fietsen

Verplaatst u snel en gemakkelijk door de stad met de lifestyle fietsen van Gazelle. Dankzij de stoere, brede banden en het robuuste frame cruise je in stijl door de stad. De retrofietsen zoals de Classic, Tour Populair en de Van Stael zijn gebaseerd op klassiekers uit het verleden.

  • Slim gestyled
  • Robuust voor dagelijks gebruik

Trekkingfietsen

Op zoek naar de ideale sportieve metgezel tijdens lange toertochten? Het lichte gewicht, de vele versnellingen en slimme innovaties maken de trekkingfietsen van Gazelle tot sportieve kilometervreters. Voor dagelijks gebruik of verre fietsvakantie. Dankzij verstelbare onderdelen als het stuur en zadel, past u eenvoudig uw fietscomfort aan. Geen afstand is te ver!

  • Licht van gewicht
  • Comfortabel in gebruik