BSP, nieuwe fietsen

BSP, cycle the Dutch way

Over BSP

Meer dan 30 jaar geleden is het Nederlandse fietsenmerk BSP gestart. Door de jaren heen heeft BSP zich ontwikkeld tot een fabrikant van degelijke, mooie en fijne fietsen.

Een BSP staat bekend om de degelijkheid, het gebruik van goede onderdelen en de harde 2-laags poadercoat laklaag. Hierom zal een BSP altijd in Nederland gelakt en gebouwd worden, alleen dan is de kwaliteit voor 100% te garanderen.

Kwaliteit is niet het enige. Een BSP moet ook lekker fietsen. Hierom gaat er bij het ontwerp proces van een BSP fiets altijd veel aandacht uit naar de geometrie en de zithouding,  alles erop gericht om u een fiets te bieden die heerlijk zit, goed stabiel is en lekker licht fietst.

Fiets BSP, cycle the Dutch way!

www.bsp-fietsen.nl

N

Productie in Nederland

100% in Nederland, daar kiezen wij voor!

N

Stabiliteit en veiligheid

Echt sterke en degelijke dat is de norm die BSP stelt.

N

De juiste geometrie en zithouding

De fiets is pas af als deze heerlijk zit en echt lekker fietst!

Transportfietsen

BSP is sterk in het maken van transportfietsen. Het is dan ook niet zonder reden dat de Metropolis met zijn fraai ontworpen frame (met een score van 9,7) testwinnaar in de klasse transportfietsen mag noemen. De Pitch is de nieuwkomer van dit jaar. Zijn robuust stalen frame gecombineerd met een scherpe prijs maakt deze fiets tot de ideale schoolfiets.

  • Hand gespaakte wielen maken de fiets nog betrouwbaarder
  • Eigentijds design

Stadsfietsen

Dit segment is voor het komend seizoen opnieuw uitgebreid. Naast de bekende Voyager en de O-seven. Komt er nu ook de elegante Bellage, met een ruime instap voor de dames is dit een zeer praktische en gewenst fiets in dit segment.

  • Lichtgewicht
  • Duurzaam tot in het detail

Moederfietsen

De moederfietsen zijn zoals u van BSP mag verwachten ongekend stevig en stabiel. De La Dolce Vita is het meest populaire model. Met zijn voordrager heeft deze moederfiets wel wat weg van een transportfiets. De Seine Classic en Evo zijn scherp geprijsd en met een mooie ruime instap zeer gebruiksvriendelijke fietsen. En de nieuw toegevoegde La Scala maakt met de transport moederfiets de collectie van BSP zeer compleet.

  • Ruime instap
  • Gebruiksvriendelijk fiets

Omafietsen

De omafiets is een echte klasieker uit de BSP collectie, een in Nederland afgemonteerde omafiets is in deze prijsklasse verder bijna niet meer te krijgen.

  • Een stevige omafiets
  • Scherp geprijsd