Kalkhoff, elektrische fietsen

Kalkhoff, Duitse kracht

Over Kalkhoff

Sinds 1919 worden er bij Kalkhoff fietsen geproduceerd. Door zijn grote collectie elektrische fietsen en de innovatieve denkwijze binnen het bedrijf is het een toonaangevende speler in de markt. Het kwaliteitslabel ‘Made in Germany’ is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een ware beleving binnen de fietsenbranche.

www.kalkhoff-bikes.com

N

Made in Germany since 1919

Handmatig geassembleerd in Duitsland.

N

Stabiliteit en veiligheid

Het voordeel van een middenmotor: ultieme stabiliteit van de fiets

N

Impulse 2 middenmotor

Soepele motorondersteuning door gebruik van een krachtsensor

N

Breed assortiment

Welk type fiets u ook zoekt, Kalkhoff heeft deze in het assortiment!

E-Trekking performance

De prestaties van deze e-bikes komen in het bijzonder openbaar in zijn geavanceerde Impulse Evo aandrijfsysteem, de eersteklas componenten en de absoluut perfecte rijeigenschappen. Zo kunt u eenvoudig en sportief rijden. De auto blijft voortaan echt staan!

  • Sportief voor ieder gebruik
  • Vernieuwd en eigentijds design

E-City performance

De activity e-bikes maken zelfs voor beginners lange ritten gemakkelijk. Ze zijn tegelijkertijd sportief, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken. Het toepassen van een Gates carbondrive bij het premium model maakt deze fiets ook bijzonder onderhoudsvriendelijk. De hoge actieradius zorgt ervoor dat zelfs zeer langste afstanden mogelijk zijn. Verder maakt de keus aan damesframe´s (wave of trapez) deze fiets geschikt voor een ruim publiek.

  • Optioneel grote accu’s
  • Praktische en veelzijdig in gebruik