Gazelle, elektrische fietsen

Gazelle, zin in fietsen

Over Gazelle

Razendsnel een boodschap doen, ontspannen aankomen op het werk of fluitend de heuvel op. Met een elektrische fiets van Gazelle heeft u altijd perfect gezelschap. Van betrouwbaar dagelijks vervoermiddel tot sportieve uitlaatklep. Dankzij hetĀ uitgebreide assortiment vindt u altijd een elektrische fiets die bij u past. En met de vertrouwde Gazelle-kwaliteit bent u gegarandeerd van jarenlang fietsplezier.

Een fiets van Gazelle geeft u zin in fietsen.

www.gazelle.nl

N

Licht fietsen

Lichtgewicht en comfort.

N

Slim design

Mooi en ingenieus.

N

Robuuste kwaliteit

Duurzaam en veilig.

N

Verlengde garantie tot 4 jaar

Mogelijk op de modellen uitgerust met Panasonic of impuls motoren.

N

Breed assortiment motoren

Keuze uit voor- achter of midden motor.

Comfort

De Gazelle comfort modellen vergen weinig onderhoud. Ideaal voor iedereen die een fiets wil zonder poespas. Onze comfort fietsen bieden perfecte ondersteuning voor de dagelijkse fietstocht.

  • De middenmotor maakt deze fiets extra stabiel
  • Gesloten kettingkast

 

Sportief

Het lichte gewicht, slimme innovaties en de vele versnellingen maken de trekking-modellen van Gazelle tot sportieve kilometervreters. Deze lichtlopende fietsen zijn perfect voor dagelijks gebruik of voor ervaren toerfietsers.

  • Licht in gewicht
  • Sportief in gebruik

 

Lifestyle

Maak een verpletterende indruk met een lifestyle fiets van Gazelle. Deze fietsen bieden niet alleen het comfort van een elektrische fiets, maar ook de uitstraling van een knap staaltje design. Steel de show met uw lifestyle e-bike van Gazelle.

  • Slim in design
  • Eenvoudig in gebruik