Flyer, elektrische fietsen

Flyer, Zwitserse kwaliteit

Over Flyer

Sinds 1995 bouwt het Zwitserse Biketec Flyer e-Bikes. De modernste rijwieltechnologie, de hoogste kwaliteit, een innovatief design en ambachtelijke zorgvuldigheid, dat is de traditie die ze hoog willen houden.

Wanneer Flyer over e-bikes spreekt, gaat het niet alleen over frames en spaken van Zwitserse kwaliteit, maar ook over rijplezier en een passie voor het fietsen.

Daarom zet Flyer met het nieuw ontwikkelde, veelzijdige assortiment in op een bewuste en duurzame manier van leven en een actieve en gezonde vrijetijdsbesteding. Ongeacht of u nu liever sportief, ter ontspanning of in het stadsverkeer onderweg bent, biedt Flyer u een geheel eigen e-bike, precies zoals u die wenst.
Daarmee kan u altijd veilig, comfortabel en milieuvriendelijk op uw bestemming aankomen.

www.flyer-fietsen.nl

N

Altijd 5 jaar garantie

Als enige fabrikant standaard 5 jaar garantie op de fiets

N

Stabiliteit en veiligheid

Het voordeel van een middenmotor: ultieme stabiliteit van de fiets

N

Panasonic Premium motor

Krachtige Panasonic motorondersteuning met krachtsensor

N

Beste rijeigenschappen

Zelfs zonder ondersteuning fietst de Flyer licht en soepel

N

Breed assortiment

Welk type fiets u ook zoekt, Flyer heeft deze in het assortiment!

C-serie

Maximaal zitcomfort

De Flyer C-serie is speciaal ontworpen voor maximaal comfort. De fiets heeft een lage instap en een  zitpositie die wat meer rechtop is. Verder is deze elektrische fiets zeer stabiel. Daarmee is en blijft het de meeste geliefde Flyer voor stadsvervoer en een ideaal vervoermiddel voor toertochten.

  • Extra zitcomfort en een rechte zit
  • Lage instap

T-serie

Plezierig toeren

Wanneer u er regelmatig op uitgaat om ontspannen trips en toertochten te maken, dan is de Flyer T-Serie de juiste keuze. De nieuwe T-Serie is leverbaar met de hierboven afgebeelde comfort, heren en mixte frames.

  • Sportieve 28 inch wielen
  • Alternatief voor pendelen

RS-serie

Sportief in elk opzicht

De volledig vernieuwde framegeometrie, de hoogwaardige onderdelen en de keuze uit 28” of 27,5” wielen maken de RS-Serie het ideale voertuig voor zowel de ‘vliegende forenzen’ als voor de sportieve toerfietsers.

  • Fietsen voor elk terrein
  • Ook leverbaar met sportmotor

De Flogo

Compact comfort

Compact, stevig en uitstekend voor in de stad. Ook ideaal om mee te nemen achter op de auto, in de caravan of in de camper.

  • Zeer wendbaar en compact
  • 20 inch wielen