MovaNext

Fietsendragers

MovaNext Fietsendrager

Als beste getest

De MovaNext is dé compacte opvouwbare fietsendrager. Hij is snel en zonder gereedschap op de trekhaak te monteren. Ontwikkeld met speciale aandacht voor het makkelijk en snel plaatsen van alle standaard fietsen en e-bikes. Dankzij de duostekker kan de MovaNext op zowel een 7-polige als een 13-polige stekkerdoos aangesloten worden. Deze fietsendrager is een Nederlands ontwerp en wordt ook in Nederland geassembleerd. De MovaNext heeft een bewezen kwaliteit en een RDW veiligheidskeur, mede hierdoor is deze fietsendrager al meerdere keren als beste getest. Wilt u het zelf ook testen? U bent van harte welkom in onze winkel.

N

Compact opvouwbaar

N

Veel ruimte tussen de fietsen

N

Geschikt voor 2 elektrische fietsen

N

Uniek klemsysteem

N

RDW goedgekeurd

De MovaNext Lux is standaard uitgevoerd met de Verto functie. Hiermee kunt u het horizontale gedeelte omhoog klappen, zodat u, bij het gebruik van een oprijgoot, de fietsen rechtstandig op de drager kunt plaatsen. De oprijgoot kunt u als aparte accessoire bestellen.

De MovaNext Lux behoort ingeklapt tot de compactste dragers in zijn soort.
De afmetingen ingevouwen: L 70 cm- B 50 cm- H 20 cm.

De MovaNext Lux is beveiligd met een afsluitmogelijkheid voor de frame-klemmen en de drager zelf. Op die manier zijn zowel de MovaNext Lux zelf, als ook uw fietsen, tegen diefstal beveiligd. De sleutel van de frame-klem is dezelfde als van het slot op de drager, zodat u slechts één sleutel hoeft mee te nemen.

De Movanext lux

De MovaNext Lux is de lichtgewicht uitvoering van de MovaNext fietsendragers. Hij weegt slechts 12 kg en kan belast worden tot 60 kg