Achtergrond Elektrische fiets

ACHTERGRONDINFORMATIE ELEKTRISCHE FIETSEN

Een nieuw tijdperk

Fietsen zijn al meer dan een eeuw lang een belangrijk vervoersmiddel in Nederland. Zo vervoerden de melkboer, de bakker en nog vele andere handelaren hun koopwaar met de fiets. Dit is in de loop van de tijd langzaam verdwenen en de fiets werd vooral  ingezet als eenvoudig persoonsvervoermiddel. Ondanks vergeefse pogingen veranderde er weinig aan het concept ‘fiets’.

Tot de elektrische fiets zijn intrede deed. Een nieuw tijdperk brak aan. ‘Altijd wind in rug’ deed menigeen overstappen naar de e-bike. De een om meer te willen fietsen, de ander omdat het fietsen anders niet meer ging. Iedereen had zo zijn reden en dat maakt de elektrische fiets zo succesvol.

Veel keuze

De grote keuze en het brede assortiment kan voor u als consument voor veel verwarring zorgen. Daarvoor hebben wij een duurzame en kwalitatieve collectie e-bikes voor u samengesteld, netjes en overzichtelijk ingedeeld in elk segment en in verschillende prijsklassen.

Sportieve, comfortabele, maar ook gebruiksvriendelijke elektrische fietsen zijn bij ons verkrijgbaar. Over de keuze van motor, accu of bediening geven wij u graag een passend advies. Verzekerd dat de fiets bij u past, kunt u genieten van eindeloos fietsplezier.

Waar let je op bij aanschaf van nieuwe elektrische fiets?

Hoe werkt een e-bike?

Welke accu moet ik kiezen?

Rotatiesensor of een trapkrachtsensor?

Welke remtypes zijn er?

Normale, traploze of een automatische versnelling?

Wilt u proefrijden? Geen probleem! Kom gerust langs of maak online uw afspraak.

Maak een proefrit